Spot van de dag: Ferrari Novitec Rosso F12 N-Largo S

Spot van de dag: Ferrari Novitec Rosso F12 N-Largo S

De dikste Ferrari van Nederland? Dat moet deze Novitec Rosso F12 N-Largo S wel zijn. Even krachtig als een F12tdf, breder dan de breedste Lamborghini en ...: door jullie verkozen tot Spot van de dag!

Je hebt de reeds gekke en extreme Novitec Rosso F12 N-Largo en dan heb je deze: de S-versie! Nog extremer en nóg krachtiger! Onder de motorkap van dit exemplaar schuilen maar liefst 780 paarden. Daar eindigt het voor Novitec natuurlijk niet. Ze gooiden er nog een extreem brute en brede bodykit op. Daarmee wordt deze Ferrari maar liefst 14 cm breder dan een standaard F12 én nog eens 3 cm breder dan de 'gewone' N-Largo. Als kers op de taart sleutelt de tuner er nog een uitlaat op waarvan je in een mum van tijd doof zal worden. De wrap is niet meteen mijn smaak, maar ach, wat maakt het ook. Dit is nu eenmaal de dikste Ferrari van heel Nederland!

Spot van de dag: Ferrari Novitec Rosso F12 N-Largo S

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    22B  -  07-12-2017 om 11:38

    In mijn ogen niet de dikste, ondanks dat het een hele dikke, unieke Ferrari is. Naar mijn mening is de Nederlandse 550 LM GTS een stuk dikker als het gaat om Ferrari's op kenteken. De F40 LM Barchetta is zonder kenteken voor mij toch wel de allerdikste Ferrari. Maar goed, iedereen heeft natuurlijk zijn eigen mening ;)

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws