Spot van de dag: Ferrari F12berlinetta Novitec Rosso

Spot van de dag: Ferrari F12berlinetta Novitec Rosso

Vandaag straalt een Ferrari als spot van de dag. Een niet alledaagse Ferrari welteverstaan. Wat op het eerste gezicht lijkt op een normale Ferrari F12berlinetta blijkt na een betere blik een creatie van Novitec, een tuner die zich specialiseert in het upgraden van exclusieve auto’s. Aangezien de tuning van exclusieve automobielen in Nederland niet dezelfde achterban heeft als in bijvoorbeeld de Emiraten, mag dit toch zeker als een bijzondere vangst worden gezien!

Novitec is een van de grotere namen in de internationale tuningwereld. Een breed gamma aan modellen van vele merken kan terecht bij het Duitse Novitec voor zowel uiterlijke als onderhuidse aanpassingen. Bij dit exemplaar zijn de twee opties gecombineerd. Zo is de voorbumper iets lager dankzij de carbon lip, sieren carbon sideskirts de zijkanten en is de achterbumper extra dik aangezet met, jawel, carbon. Een spoiler, luchtinlaten en sierlijst rondom de luchtuitlaat in de motorkap zijn nog enkele andere carbon accenten die het plaatje compleet maken. Dat de auto beschikt over meer dan de standaard 740pk was wel te verwachten, en wordt ook door de eigenaar zijn bio op Instagram bevestigd. Veertig pk bovenop de al aanwezige 740 stuks brengen deze V12 tot een totaal van 780 pk. Al met al dus een spot die de titel SVDD meer dan verdient. Gefeliciteerd Daniël!
Spot van de dag: Ferrari F12berlinetta PP Performance
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    hardstyler  -  09-04-2019 om 12:07

    Dit vat wel een beetje samen hoe je af en toe aan het zoeken bent wat je hebt gespot. Denk je er eindelijk uit te zijn, blijkt het toch een ander te zijn.
    Moet de benaming van de spot dan niet ook (weer) aangepast worden naar Novitec?

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws