Spot van de dag: eerste BMW M8 Competition in Nederland gespot

Spot van de dag: eerste BMW M8 Competition in Nederland gespot

Laat die normale BMW M8 maar achterwege, men gaat waarschijnlijk meerendeel voor de Competition. Dit is overigens niet de eerste die in Nederland werd geregistreerd. De eerste BMW M8 Competition was een Cabriolet en werd op 14 november geregistreerd.

Dit was officieel de derde BMW M8 Competition van Nederland en werd geregistreerd op 19 november. Toen mocht er nog 48.255 euro overgemaakt worden aan de staat voor de BPM. Totaal mocht er voor dit exemplaar € 241.212,- afgerekend worden. Dank dus iedere BMW M8 rijder want ze sponsoren de staat wel aardig! De productie van de BMW M8 is dus op gang gekomen en mogen we deze directe concurrent van de S 63 AMG Coupé meer en meer op straat gaan verwachten.

De M8 Competition is te herkennen aan zijn extra sportieve uitstraling. Op de voorbumper zijn wat extra carbon fiber onderdelen te vinden en ook de spoiler op de kofferbak is wat agressiever. Onderhuids is de M8 Competition 25 pk sterke dan de normale M8. Het totaalvermogen komt uit op 625 pk en dit zorgt voor een topsnelheid van 305 km/u!

Eerste BMW M8 Competition in Nederland gespot

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws