Spot van de dag: de boel neppen op hoog niveau

Spot van de dag: de boel neppen op hoog niveau

Dat je je Volkswagen Golf 1.6TDI als een Golf R32 uit wilt voeren kunnen we nog wel door de vingers zien. Dat je je peperdure Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster wilt laten lijken op de veel specialere SV, dat is iets veel opmerkelijkers.

Toch vond deze eigenaar het nodig om dit zo te doen. De 'standaard' LP700-4 Roadster is al een aardige verschijning, maar met deze bumperkit valt de auto zelfs nog meer op. De Akrapovic uitlaat zorgt voor een vrije uitloop van de V12 en daar wordt in Rotterdam veelvuldig gebruik van gemaakt. De auto wordt regelmatig gezien en dus wil de eigenaar er graag mee opvallen. Dan is een grote spoiler en dikkere bumpers een prima manier om dat te versterken.

Spot van de dag: de boel neppen op hoog niveau
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS autoblogger13  -  27-11-2019 om 00:34

  De boel neppen op hoog niveau

  Klinkt als een mooie ondertitel voor een website die het merendeel van de usercontent niet zichtbaar stelt voor het brede publiek.

 2. Profile pic
  NETHERLANDS Dex  -  27-11-2019 om 08:03

  @autoblogger13 Wat zal jij een zuur leven hebben zeg. Ik heb al meerdere reacties van je gezien maar volgens mij wordt je nergens verplicht deze website te bezoeken. Het is dus de keuze die je maakt, of betalen of 1 foto zien. De mannen (en vrouwen?) van Autogespot zijn jou niets verplicht. Pak even wat minder azijn bij het ontbijt en sta wat positiever in het leven. Succes ermee!

 3. Profile pic
  NETHERLANDS Stylez  -  27-11-2019 om 22:45

  Hij heeft gewoon gelijk Dex.

 4. Profile pic
  NETHERLANDS Dex  -  28-11-2019 om 17:25

  @Stylez Goed onderbouwd ook. Maar ik kan aan je account al zien dat je te gierig bent om een paar euro's uit te geven. Ik ga ieder geval weer genieten van alle spots inclusief hun foto's en een site zonder reclame. Heerlijk! Succes met jullie zure leven wederom.

 5. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws