Spot van de dag: Aston Martin DBS Superleggera

Spot van de dag: Aston Martin DBS Superleggera

Aston Martins nieuwe sportieve speeltje is in trek. We zien ze steeds vaker langskomen op de site en de eigenaren lijken enorm plezier te beleven aan de 725 pk sterke Brit. Een matzwart (of grijs) exemplaar werd vandaag spot van de dag.

Al vier keer werd dit specifieke exemplaar op handelaarskenteken gespot. Tussen de eerste en meest recente spot zit nog geen maand verschil, en daarbij is dit ook nog eens de tweede keer dat deze uniek samengestelde DBS tot spot van de dag uitgeroepen wordt. De eigenaar - of wie het ook mag zijn met die groene platen erop - lijkt te genieten van het gloednieuwe telg uit de Aston-familie. Zijn kilometers worden vermoedelijk het meest gemaakt in 't Gooi, daarbuiten is hij namelijk nog niet gespot.

Of deze samenstelling ook mijn keuze zou zijn? Ik denk het niet. Een Aston Martin van dit kaliber hoort zijn sportiviteit wel te tonen, maar ook de chique Britse karakteristiek mag niet verloren gaan. Vooral dat tweede slaagt deze configuratie niet echt in. De DBS in een configuratie zoals op de spot van de dag van 21 februari is wat mij betreft een perfect voorbeeld van hoe het heurt. Echter als de keus beperkt werd tot enkel dit matte exemplaar neem ik dat ook voor lief. Met een topsnelheid van 340 kilometer per uur en een hemels geluid vanaf de achterzijde kun je eigenlijk niks anders dan hiervan houden.

Gefeliciteerd met je spot van de dag MauritsR!

Spot van de dag: Aston Martin DBS Superleggera
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    Kuringen  -  03-03-2019 om 20:29

    In Zevenbergen rijdt de eerste rond op NL kenteken.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spots



Gerelateerd nieuws