Spot van de dag: Rolls-Royce Mansory White Ghost Limited

Spot van de dag: Rolls-Royce Mansory White Ghost Limited

Vandaag bestond de upload uit een groot aantal spots uit verschillende landen. Ondere spots uit de landen Roemenië, Rusland en Japan zijn vandaag in de upload te vinden en dat is natuurlijk mooi. We zien graag uit allerlei auto's op de website verschijnen. De spot van de dag die plek op de voorpagina krijgt is een unieke Rolls-Royce. Het is namelijk de eerste Ghost gespot met een bodykit van Mansory!

Het gaat hier om de gelimiteerde Mansory White Ghost Limited. Er zijn hier slechts drie exemplaren van gemaakt en één daarvan is dus in Japan te vinden. De White Ghost Limited heeft een gewijzigd front, LED-dagverlichting, andere sideskirts en tevens een ander achterwerk met nieuwe uitlaatmonden. Standaard staat de auto op 22 inch velgen van Mansory maar de eigenaar van dit exemplaar is voor nog een andere set gegaan. In het interieur is bamboe hout te vinden en een grote hoeveelheid alcantara en leer. Andere dingen die Mansory heeft aangepast zijn LED sfeerverlichting en een sportstuur.

Onder de motorkap is de V12 motor niet ongemoeid gelaten. Een reviseerde ECU en een ander uitlaatsysteem brengen het vermogen naar 638 pk. Dit is stijging van 68 pk. Het koppel is ook toegenomen met 80 Nm naar 860 Nm. Je komt dus niet aan vermogen te kort en de 'kleine' Rolls-Royce. Naast het indrukwekkende uiterlijk zijn de prestaties ook indrukwekkend. De topsnelheid ligt op 290 km/u.

Spot van de dag: Rolls-Royce Mansory White Ghost Limited

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    bacx  -  16-04-2012 om 22:03

    Wat een patser bak

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws