Spot van de dag: Lexus LFA van Paris Hilton

Spot van de dag: Lexus LFA van Paris Hilton

Als je op vakantie gaat naar Californië heb je natuurlijk de kans om een beroemdheid tegen te komen. Spotter Pieter. is op vakantie in de Amerikaanse staat en hoopte ook een beroemdheid tegen te komen. Hij zei voor hij op vakantie ging dat hij Paris Hilton tegen zou komen in een sportauto. Zijn vooruitziende blik bleek te kloppen en vandaag haalt hij de spot van de dag met een Lexus LFA én Paris Hilton.

De supersportwagen van Lexus, de LFA, wordt nog niet heel veel gespot. Er staan slechts vijftien exemplaren op Autogespot, zestien als je de speciale LFA Nürburgring Edition meetelt. Dit is het eerste exemplaar wat aan de andere kant van de Atlantische Oceaan gespot wordt en het is toch wel leuk dat deze dan samen met de eigenaresse gespot wordt.

Begin dit jaar konden we al melden dat Paris Hilton een Lexus LFA zou krijgen. Ze zou een geel exemplaar krijgen volgens de eerste berichten maar kennelijk heeft Paris toch gekozen voor een wit exemplaar. Of zou ze het gele exemplaar wat ze van haar vriendje had gekregen alweer zat zijn en heeft ze daarom een wit exemplaar gehaald? Het zou zomaar kunnen met de bankrekening van mevrouw Hilton. Laten we hopen dat Paris een beetje goed met de 560 pk van de Lexus om kan gaan. Het zou toch zonde zijn als deze LFA net als haar Bentley total loss eindigt.

Spot van de dag: Lexus LF-A van Paris Hilton

Reacties op dit artikel