Spofec geeft de Rolls-Royce Cullinan een kuurtje

Spofec geeft de Rolls-Royce Cullinan een kuurtje

Hoe maak je een extravagante Rolls-Royce nog extremer. Dan ga je langs bij de veredelaars van Spofec. Een divisie van de Novitec Group.

De bodykit krijgt de naam Spofec Overdose en is een widebodykit die de vijfdeurs SUV een nog indrukwekkender voorkomen geeft. De wielen die de wielkasten vullen zijn liefst 24" inch en samen met Vossen ontwikkeld. Niet alleen de velgen zorgen voor deze opvulling. Ook de verlaging van 40 millimeter draagt daar aan bij. Tel daarbij de verbreding van de bodykit bij op en je hebt een zeer indrukwekkende Rolls-Royce die een tiental centimeters breder is geworden!

Dat is niet alles. Spofec heeft de V12 ook nog even aangepakt. 685 pk mag er nu voor zorgen dat de 2700 kilo zware SUV van 0-100 km/u rijdt in 4.9 seconden. Wil je nog net een beetje meer opvallen zorgt Spofec ook nog voor een andere uitlaat.

Spofec geeft de Rolls-Royce Cullinan een kuurtjeSpofec geeft de Rolls-Royce Cullinan een kuurtjeSpofec geeft de Rolls-Royce Cullinan een kuurtjeSpofec geeft de Rolls-Royce Cullinan een kuurtjeSpofec geeft de Rolls-Royce Cullinan een kuurtjeSpofec geeft de Rolls-Royce Cullinan een kuurtjeSpofec geeft de Rolls-Royce Cullinan een kuurtjeSpofec geeft de Rolls-Royce Cullinan een kuurtjeSpofec geeft de Rolls-Royce Cullinan een kuurtjeSpofec geeft de Rolls-Royce Cullinan een kuurtjeSpofec geeft de Rolls-Royce Cullinan een kuurtje

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws