Speciaaltje uitgelicht: McLaren 720S MSO Velocity Edition

Speciaaltje uitgelicht: McLaren 720S MSO Velocity Edition

Een paar dagen nadat McLaren de 720S uitbracht kwamen ze al naar voren met de eerste speciale editie. Nu heeft McLaren voor hun speciale edities 120 knappen koppen die hun wondere verrichten onder de noemer MSO (McLaren Special Operations).

Het grootste verschil met een "normale" 720s is de lak. De lak op deze auto bestaat uit 2 kleuren, een speciaal vervaardigde kleur rood genaamd "Nerello red" aan de voorzijde die richting de achterzijde langzaam overgaat in het bekende "Volcano red". Deze lak kost 300 uur om aan te brengen, eventjes nagaan dat Ford 2.5 uur over een hele auto doet! Tevens heb je er een gave set bronzen sloffen onder, krijg je verschillende Carbon fiber onderdelen. Denk aan een rode carbon fibre motorkap, carbon bij de luchtinlaten voor de voorwielen, Carbon splitter, Carbon bij de koplampen enzovoort enzovoort. Binnenin vind je nog meer Carbon fibre en zwart alcantara met rode stiksels en rode elementen in zowel de stoelen als het dashboard.

De prijs voor deze speciale uitvoering? Zo rond de €400,000 in Engeland. €145,000 meer dan een standaard 720s. Dat weerhield 6 vaste klanten niet om binnen een uur nadat de auto aangekondigd werd een order te plaatsen!

Hoewel je bij MSO blanco kan beginnen met het customizen van je auto geeft MSO je alvast 5 voorbeelden genaamd de:
- Velocity
- GT
- Pacific
- Track
- Stealth

Tot nu toe hebben de spotters op de site alleen nog maar de Velocity edition gespot, laten we hopen dat daar dit jaar verandering in komt!

Speciaaltje uitgelicht: McLaren 720S MSO Velocity Edition

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws