Spaanse diplomaat gaat voor iets unieks

Spaanse diplomaat gaat voor iets unieks

De gemiddelde diplomaat wordt of goed gesponsord door het thuisland of weet op een andere manier een flink inkomen te vergaren. De meesten spenderen dat geld aan een Audi A8, BMW 7-Series of Mercedes S-Klasse, maar er zijn er ook die hun (wel)verdiende geld bij Ferrari over de toonbank sodemieteren. Deze in Spanje actieve diplomaat deed dat en kreeg er een hele nette GTC4Lusso voor terug.

De diplomaat ging gelijk voluit, want het is niet zomaar een GTC4Lusso in een bijzondere kleurstelling. We kijken hier naar een van de speciale modellen die gemaakt is ter ere van het zeventigste verjaardag van het legendarische Italiaanse merk. Dit had ik in eerste instantie niet door, maar toen viel mij het plakkaat naast de portier op de achterste wielkast op. Het plakkaat wat aanduidt dat dit een speciale editie is. Op de Franse Ferrari website kwam ik wat info tegen over dit specifieke exemplaar. Hij blijkt dus geïnspireerd door een in 1998 gebouwde Ferrari 456 M GT, de eerste Ferrari die je via een officieel personalisatieprogramma kon samenstellen. Zoiets als wat nu 'Tailor Made' heet. Met het onderste deel van de auto gespoten in Argento Nurburgring en het dak plus de buitenspiegels in Canna di Fucile is dit weer een bijzonder smakelijke one-off.

De auto is gespot in de binnenlanden van Spanje in de buurt van Madrid. Geen locatie waar je een Ferrari van zo'n zeldzaam soort snel verwacht en daarom alleen maar gaver om zo'n soort auto in zo'n relatief onbekend spotgebied gespot te zien worden.

Spaanse diplomaat gaat voor iets unieks
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    Dustie  -  10-04-2019 om 18:35

    Ja als je de wereld over kan reizen zonder dat iemand je baggage mag controleren kun je snel rijk worden ja ;)

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws