Shmee zijn Ford GT is voor het eerst gespot

Shmee zijn Ford GT is voor het eerst gespot

De wereldberoemde youtuber Shmee150 heeft de afgelopen jaren een flinke verzameling aan auto's bij elkaar gespaard. Een van zijn nieuwste aanwinsten is de gloednieuwe Ford GT die nu voor het eerst gespot is. In de Duitse sneeuw.

Door de jaren heen heeft Shmee, als een van de eerste op Youtube actieve autospotters, heel wat bekendheid weten te verkrijgen. Met inmiddels al 1,7 miljoen abonnees is hij geen onbekend gezicht meer voor menig autoliefhebber. Zijn auto's zijn er ook niet minder om geworden. Zo nam hij eind december de sleutels van twee geweldige auto's in ontvangst; de Ford GT en de McLaren Senna. Veel tijd op de weg hebben de twee beestjes in de afgelopen maanden niet gehad. Nadat ik op de IAMS mijn achterwerk na veel gepruts eindelijk in de Senna had weten te wurmen merkte ik een tellerstand van nog geen duizend mijl op, hierop gaf Shmee vol schaamte toe dat ook zijn GT rond hetzelfde aantal mijlen zat. Nu lijkt hij eindelijk wat tijd in zijn drukke schema te hebben gevonden om met de Ford op pad te gaan.

Sneeuw in april, dat bleek gisteren het geval toen Shmee op het idee kwam om zijn Ford GT rond de wereldberoemde Nürburgring Nordschleife te jagen. Niet de ideale omstandigheden voor een rondje over dit onvoorspelbare circuit. Wel ideale omstandigheden om tijdens het wachten op beter weer de Ford eens even mooi neer te zetten voor de lens van MBSpotting om ons te voorzien van wat nette platen.

Met een (voorlopig) productieaantal van 1.350 stuks is de Amerikaan in mijn ogen wanneer de productie is afgerond niet echt superduperüberzeldzaam meer, maar van het design word ik nooit moe. Zeker in race-mode zoals op de foto's lijkt de Ford GT op een ruimteschip van een planeet zo ver weg dat we hem nooit zullen kennen. We hopen dat de wagen nog vaak uitgelaten gaat worden op allerlei plekken in Europa en dat veel spotters hem nog tegen mogen komen, iets wat met Shmee als eigenaar niet heel onwaarschijnlijk is. Voor nu moeten we het nog even doen met dit setje foto's wat absoluut geen straf is.

Shmee zijn Ford GT is voor het eerst gespot
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws