Rwanda levert zijn eerste spots ooit

  • Ruud
  • 26-09-2023 08:48
  • 365
  • 1

Rwanda levert zijn eerste spots ooit

Er zijn landen in de wereld waar nog nooit iets gespot is. Dat worden er in de loop van tijd wel minder maar er zullen altijd een paar landen zijn waar het moeilijk zal zijn om te spotten. Rwanda was zo'n land maar nu hebben we er twee spots vandaan!

Het land midden in Afrika is een opkomende vakantiebestemming. Het land van de duizenden groene heuvels en berggorilla's is stukken veiliger dan vroeger en inmiddels kun je er genieten van de prachtige natuur. Dat was dertig jaar geleden wel anders toen er meer dan een miljoen mensen werden vermoord.

Terug naar de auto's. We ontvingen afgelopen week een Ferrari 348 TS en Mercedes-AMG G 63 op de site die werden gespot in Rwanda. Hoe gaaf is dat. In 2015 werd de 348 al eens gezien door een lokaal nieuwsblad en was de bevolking behoorlijk onder de indruk als we Google Translate mogen geloven. Het zou dan ook de enige Ferrari in het land zijn en inmiddels is deze ook verlaten. Waarschijnlijk niet mogelijk om de auto goed te onderhouden in het land want een Ferrari dealer ontbreekt. In dat opzicht kun je beter uit de voeten met de onverwoestbare G 63! Deze is gemaakt voor wat ruiger terrein.

Rwanda levert zijn eerste spots ooitKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Rwanda levert zijn eerste spots ooitKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag