Roze combo valt op in Assen

  • Brecht
  • 17-03-2024 12:00
  • 266
  • 1

Roze combo valt op in Assen

In Nederland zijn we helaas gewend dat de meeste supercars onopvallend worden samengesteld. Kleuren als grijs en zwart doen het bijna nergens beter, en een rode Ferrari is bijna bijzonder te noemen. Een combo als deze is daardoor extra leuk om te zien!

Met 55 pagina's aan auto's is roze de meest zeldzame kleur om te spotten (goud staat op nummer 2 met 297). Spotter Dennie wist twee nieuwe spots hier aan toe te voegen met deze combo van een Mercedes-AMG GT R en een Audi R8 V10 Performance. Uiteraard staan beide auto's op buitenlands kenteken, inclusief de opvallend samengestelde Huracán STO die naast de roze supercars geparkeerd staat. Waar de Audi nooit in een andere kleur dan roze zagen verschijnen, zien we bij de AMG GT R dat deze vroeger geel was. Meestal zien we dat onopvallende supercars worden voorzien van een opvallend kleurtje, maar het komt minder vaak voor dat een al bijzondere spec wordt aangepast.

Dat we deze buitenlandse combo in Assen zien verschijnen verbaast ons niet direct. De kans is groot dat we vandaag foto's zien verschijnen van deze auto's op het TT-circuit, waar vandaag het Showtime-event van Hart voor Auto's plaatsvindt.

Roze combo valt op in AssenKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Roze combo valt op in AssenKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag