Rolls-Royce Wraith Palm Edition 999 past perfect in Marokko

Rolls-Royce Wraith Palm Edition 999 past perfect in Marokko

Het land van de Riads, Woestijn en het Atlasgebergte. Dat niet alleen, ook Mansory is populair in Marokko. De afgelopen dagen zien we aardig wat auto's die door Mansory zijn aangepakt in Marokko. Ditmaal de Rolls-Royce Mansory Wraith Palm Edition 999.

Wielen, dak, grill, allemaal in de gouden kleur voorzien. De standaard Wraith kan voor sommigen misschien iets te standaard zijn. Dan breng je hem langs Spofec of Mansory voor een behandeling. Wilde je voor deze Wraith Palm Edition 999 gaan dan ben je misschien wel te laat. Slechts negen exemplaren zouden er gemaakt worden. Door middel van tuning is het vermogen opgevijzeld naar 740 pk in plaats van de standaard 622 pk.

Toch is het goud dat het meest de aandacht krijgt. De grote delen zijn gewoon in de kleur goud gespoten maar er is echt 24 karaats goud gebruikt voor de knoppen van de stoelverstelling, instaplijsten, portiergrepen, ventilatieroosters en natuurlijk de Spirit of Ecstasy die op de neus prijkt. Had je echt genoeg geld dan kon alles wat je wilde in echt goud gegoten worden.


Rolls-Royce Wraith Palm Edition 999 past perfect in Marokko

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws