Rolls-Royce Cullinan lijkt haast klein in dit gezelschap

  • Brecht
  • 07-06-2024 18:00
  • 201
  • 0

Rolls-Royce Cullinan lijkt haast klein in dit gezelschap

In een Rolls-Royce Cullinan voel je je over het algemeen als een koning op de weg. Vrijwel niks komt in de buurt van de luxe en het formaat dat deze auto biedt. Dit Zwitserse gezelschap laat zien dat zelfs een Cullinan klein kan lijken!

In Zwitserland is de autocultuur erg groot. Van gemodificeerde auto's tot de meest exclusieve auto's; je komt er alles tegen. Ook de off-road cultuur bevindt zich graag in de Zwitserse Alpen, zoals we in deze spot zien. Het rijtje hoge Land Rovers wordt vergezeld door een Rolls-Royce Cullinan Black Badge, die met zijn lengte van 5,43 meter en zijn hoogte van 1,84 meter al een serieus gevaarte is. Toch lijkt dit formaat relatief klein naast het groepje Britse off-roaders, die er uit zien alsof ze op het punt staan de bergen in de achtergrond te trotseren. De Cullinan zal met zijn grote (en extreem dure) velgen het bij de gewone wegen moeten houden, waar de eigenaar vast geen problemen mee heeft. De Rolls-Royce zal namelijk altijd de strijd winnen als het gaat om comfort en echte klasse.

Spotter caymangt4 wist deze opmerkelijke combo vast te leggen in Schattdorf en is daarmee de eerste die de Rolls-Royce weet vast te leggen in een niet-stedelijke omgeving. De combinatie van de mooie achtergrond en de andere auto's maken deze spot toch speciaal, ondanks het feit dat we de Cullinan dagelijks zien verschijnen op de site.

Rolls-Royce Cullinan lijkt haast klein in dit gezelschapKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel