RM Sotheby's gooit weer een paar parels in de verkoop

RM Sotheby's gooit weer een paar parels in de verkoop

Een vraag die ik steeds vaker stel aan mezelf is waar al die veilinghuizen toch al die parels van een auto's vandaan weten te trekken. Ditmaal biedt RM Sotheby's weer een paar auto's aan hoe het toch mogelijk is.

Laten we met de minste beginnen. De Bugatti Chiron en Veyron 16.4. De Chiron is nog nieuw te bestellen en van Veyron zijn inmiddels zoveel speciale edities gemaakt dat een normale bijna niet meer telt. De echte parels komen nu pas aan bod en die gaan allemaal op 6 februari onder de hamer. Laten we beginnen met de Ferrari F40 LM. De F40 was al de snelste straatauto maar met de LM ging Ferrari door het lint. Agressiever plaatwerk, extreme voor en achtervleugels, grotere remschijven en remklauwen, een race gespecificeerde versnellingsbak en een compleet gestript interieur. Chassis no. 74045 was eigenlijk een prototype van de F40 en is later door Michelotto omgebouwd tot F40 LM en moet 4,5 tot 5,5 miljoen euro gaan opbrengen

RM Sotehby's heeft echter nog meer. Wat te denken van een Ferrari F50 (1,7 tot 1,9 miljoen euro) of een Bugatti EB110 SS(1,3 tot 1,8 miljoen euro)? Allemaal in de verkoop op 6 februari dus je hebt nog even om te sparen.

RM Sotheby's gooit weer een paar parels in de verkoop

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    McSjoom  -  19-12-2018 om 15:16

    Link werkt niet

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws