Pronkstuk van Norris zijn autocollectie wordt uitgelaten

  • Andele
  • 17-05-2024 09:00
  • 1093
  • 0

Pronkstuk van Norris zijn autocollectie wordt uitgelaten

We zien deze parel van Lando Norris voor het eerst op de site verschijnen in Monaco, daar bezit de Formule 1 coureur ook een woning. De nog jonge coureur wist in het vorige raceweekend, die in Miami, zijn eerste overwinning te behalen, misschien zien we deze Miura daarom wel verschijnen?

De Miura is een tijdloos icoon en de vader der supercars, de prijs van dit kunstwerk loopt dan ook al gauw op tot boven de anderhalf miljoen. Hiermee is het de duurste auto uit de collectie van het Britse wonderkind! De McLaren coureur bezit natuurlijk ook andere wagens, het is logisch dat drie auto's van zijn auto's ook McLarens zijn. Zo bezit hij de McLaren GT, 765LT en Senna. Hiernaast heeft hij ook nog een Rolls-Royce Wraith waarin hij van absolute luxe kan genieten.

Maar even terug naar de Miura, het is namelijk ook de eerste die we zien in 2024! De laatste spot van een Miura zagen we verschijnen vanuit Anholt in combo met een Espada en een Countach, die herinneren velen zich vast nog wel. DIt exemplaar is wat mij betreft heerlijk samengesteld, de kleur staat prachtig, al kun je voor een Miura bijna niet misgaan met kleurkeuze. Ook het, ik zou zeggen, cognac interieur is om je vingers bij af te likken! Alleen de velgen vind ik niet je van het, maar goed, iedereen zijn eigen smaak en de auto blijft natuurlijk één van de mooiste ooit gemaakt.
Pronkstuk van Norris zijn autocollectie wordt uitgelatenKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel