Pronken op de Filipijnen met je Lexus LFA

  • Ruud
  • 31-10-2023 08:41
  • 136
  • 0

Pronken op de Filipijnen met je Lexus LFA

Je zou denken dat iedereen zijn Lexus LFA veilig opgeborgen heeft staan en wacht tot de prijzen omhoog gaan. Niets blijkt minder waar, de LFA blijft geregeld gespot worden.

Geregeld is natuurlijk relatief. Er zijn slechts 500 exemplaren van de LFA gemaakt maar de afgelopen maanden hebben we toch wat LFA's gezien. Dit prestige project van Lexus werd geïntroduceerd in 2010 en werd van 2010 tot 2012 geproduceerd. Gemiddeld twintig exemplaren liepen er van de band per maand waardoor de productie iets meer dan twee jaar in beslag nam. Echter gebeurde er iets vreemds in 2019. Uit de jaarcijfers bleek dat Lexus toen drie LFA's had verkocht. Had Lexus nog drie LFA's gemaakt of was er een dealer die jarenlang drie nieuwe exemplaren in een kelder had staan en ze nu tegen een meerprijs verkocht aan geïnteresseerde klanten? Tot op de dag van vandaag is dat nog steeds niet duidelijk.

Dit exemplaar in de Filipijnen is een exemplaar dat we nog nooit eerder zagen. Een relatief simpele kleurstelling maar meer had de LFA dan ook niet nodig. De V10 in het vooronder was ruim voldoende om de aandacht te trekken met zijn 560 pk.

Pronken op de Filipijnen met je Lexus LFAKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel