Primeur in Laren: Ferrari SF90 Stradale!

Primeur in Laren: Ferrari SF90 Stradale!

Het weekend is voorbij en dan is er niets mooiers dan de spots van afgelopen weekend bekijken. De Spot van de dag van gisteren was al bekend toen deze spot van de Ferrari SF90 Stradale in Laren op de site werd gezet.

En daarmee had snelweggespot meteen een dikke primeur. De eerste Ferrari SF90 Stradale die niet in handen van de Italianen zelf is. We dagen prototypes en modellen die door Ferrari voor een fotoshoot werden gebruikt. Dit exemplaar rijdt weliswaar op groene kentekenplaten van een dealer (vermoedelijk Kroymans) maar zal hopelijk snel op gele platen komen en weer gespot worden. De SF90 Stradale is niet in de klasse hypercar ingedeeld maar heeft wel degelijk de prestaties om daarin geschaald te worden. Met 1.000 pk uit een V8 gecombineerd met elektrische motoren is het geen slappe jongen. In 2.5 seconden zit hij namelijk op de 100 km/u en in 6.7 seconden is de 200 km/u bereikt!

Nieuw en opvallend aan deze SF90 is de versnellingsbak. Opmerkelijk is dat de achteruit versnelling hier uit is gehaald. Dit bespaart 10 kilo maar nu vraag je je natuurlijk af hoe je achteruit kan rijden. Wel, deze taak wordt overgenomen door de twee elektromotoren aan de voorkant!

Primeur in Laren: Ferrari SF90 Stradale!Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws