Primeur gespot! De nieuwe Bentley Flying Spur

Primeur gespot! De nieuwe Bentley Flying Spur

Als er een nieuwe auto is uitgebracht hoef je er niet lang op te wachten om hem op Autogespot terug te zien. De spotters op de site zijn altijd zeer actief en we kunnen jullie dan ook al de nieuwe Bentley Flying Spur laten zien op straat!

Bentley Motors onthulde vorige maand alle details van 's werelds meest geavanceerde Grand Touring Sports Sedan. De geheel vernieuwde Flying Spur. Of je nu rijdt of gereden wordt in de Flying Spur, het is altijd een genot.

Het design is weer helemaal bij de tijd met LED matrix koplampen, 22 inch wielen en een gespierde maar gesculptuurde body. Onderhuids is ook het een en ander vernieuwd. Zo is de Flying Spur voorzien van all-wheel-steering en Bentley Dynamic Ride. Deze systemen zorgen ervoor dat de auto een controle en comfort heeft als nooit tevoren.

Het hart van de Flying Spur is de vernieuwde 6.0 liter grote W12 met dubbele turbo die gekoppeld is aan een acht versnellingen tellende transmissie. De nieuwe motor levert 635 pk en 900 Nm aan koppel. Goed voor een sprint naar de 100 km/u in 3,7 seconden en een topsnelheid van 333 km/u.

Heel veel exemplaren zullen we niet zien de komende tijd. Pas vanaf de herfst is de Flying Spur leverbaar.

Primeur gespot! De nieuwe Bentley Flying Spur
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws