Prachtige Lamborghini heeft het warm in Beverly Hills

Prachtige Lamborghini heeft het warm in Beverly Hills

In de reacties op deze spot werd het al geschreven. De Lamborghini Murciélago LP670-4 SV is een tijdloze auto. De Aventador SV wordt de laatste maanden bizar veel gespot, maar als er dan weer een Murciélago SV voorbij komt is het toch een stuk indrukwekkender.

De prestaties van de Aventador mogen dan indrukwekkender zijn, de Murciélago wint het met zijn looks. Dit maagdelijk witte exemplaar is er een schoolvoorbeeld van. Werkelijk een prachtige combinatie met de zwarte letters op de zijkant en die zwarte achterkant. De achterkant is vele malen imposanter dan die van de Aventador. Neem alleen al de achterlichten en die dikke centrale uitlaat. Als ik de keuze zou krijgen dan zou ik het wel weten.

Dit exemplaar in Beverly Hills werd gespot op de wereldberoemde Rodeo Drive. Inmiddels is het meer een toeristische trekpleister dan dat je er echt supersterren zal spotten en gaat het vooral om de uitstraling van de peperdure winkels en natuurlijk de auto's die er rond rijden. Warm had de auto het er in ieder geval van, de sidepods staan open om de V12 nog meer frisse lucht te geven. Moet je natuurlijk niet in de file of voor een stoplicht staan ;-)


Prachtige Lamborghini heeft het warm in Beverly Hills

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws