Prachtige groep in Portugal

  • Kjeld
  • 19-04-2024 18:00
  • 547
  • 1

Prachtige groep in Portugal

Porsche, Ferrari en BMW. Het Portugese bergstadje Pinhão had het maar druk met deze geweldige groep auto's die met elkaar door de bergen reden. Het leverde prachtige foto's op.

Die foto's werden gemaakt door spotter SupercarsOfPorto, en ze laten echt een heerlijkmakende groep supercars zien. Twee Porsche Carrera's in de achtergrond, met een Targa ervoor, een BMW M4 Edition 50 Jahre BMW M, en dan natuurlijk de drie blikvangers aan de voorkant.

Helemaal links staat een Porsche 991 GT3 RS. Alhoewel nu al een generatie ouder, is dit nog steeds een beest van een auto, die nog steeds mee kan komen met modernere supercars. De 991 GT3 RS produceert precies 500 PK, doet 0-100 in 3,3 seconden en knalt dan door naar een topsnelheid van 310 KM/U. Daarbij komt ook dat het gewoon een zeer mooie auto is, je zou zelfs kunnen zeggen dat hij mooier is dan de huidige generatie, of in ieder geval ietwat eleganter.

Aan de andere kant staat nog een GT3, maar dit is natuurlijk een Porsche 992 GT3 Touring. De spirituele opvolger van de 911 R, de GT3 Touring is zeker één van de interessantere 911s. Veel van het uiterlijk komt natuurlijk van de 992 GT3, maar omdat ze hiervoor de gewone kozen in plaats van de GT3 behoudt het toch wat van de klassiekere 911 lijnen, waardoor dit een prachtige wagen geworden is. Met zijn 510 PK, 0-100 tijd van 3,9 seconden en topsnelheid van 320 KM/U is de GT3 Touring zeker meer dan zijn buitenkant.

En dan als laatste de enige niet-Duitser in deze groep, en toch wel de eyecatcher, de Ferrari 458 Spider. Alhoewel deze Italiaan al een jaartje ouder is, is het ontwerp simpelweg tijdloos. Niet zo gek, want elementen die door de 458 geïntroduceerd zijn zie je nu nog steeds in nieuwe Ferrari's. In 2009 was de auto een ware revolutie voor Ferrari, en is nog steeds de basis voor veel ontwerpbesluiten in de huidige generatie Italiaanse hengsten. De Spider versie is één van van de mooiste versies van de 458, en staat hier prachtig op de foto's.

Een simpelweg bizarre combo die hier gefotografeerd werd, één waar wij in ieder geval zeer blij van worden.

Prachtige groep in PortugalKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag