Porsche TechArt 992 GT Street R is de opvallendste en snelste in deze combo

  • Ruud
  • 21-11-2023 14:25
  • 155
  • 1

Porsche TechArt 992 GT Street R is de opvallendste en snelste in deze combo

Niet alleen de garages in Japan zijn tegenwoordig goed spotten. In Dubai moet je ook de juiste plekken kennen om terecht te komen in een spotters walhalla. Comfyqq kwam de Porsche TechArt 992 GT Street R. We zijn inmiddels de tel kwijt hoeveel exemplaren dit zijn.

De hoofdrolspeler in deze spot is natuurlijk de Porsche TechArt 992 GT Street R. Hij is echter niet alleen op deze foto's. Op elke foto die we zien is er wel een combo te spotten. Van Mercedes-Benz G-Klasses tot BMW M5 CS tot een Ferrari 812 Superfast. De meest opvallende en snelste is deze TechArt in ieder geval. We gaan er van uit dat degene die voor deze ombouw gekozen heeft ook voor de sterkste motoraanpassing heeft gekozen. Dat zou namelijk betekenen dat er 800 pk's staan te trappelen om in de woestijn losgelaten te worden. En of dat dan hard gaat vraag je je af? In 2,5 seconde zit je op de 100 km/u. Pas echt leuk wordt het naar de 200 km/u. De TechArt GT Street R doet dat zonder moeite in 8.1 seconde! Ongelofelijk!

Porsche TechArt 992 GT Street R is de opvallendste en snelste in deze comboKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel