Porsche Taycan morgen al te spotten in Nederland!

Porsche Taycan morgen al te spotten in Nederland!

Met meer dan 30.000 orders in de zak hoeft Porsche zich geen zorgen te maken dat de Taycan geen succes gaat worden. De internationale media mag komende dagen ook op pad met de Taycan. Ze starten zelfs morgen in Amsterdam!

Deze bolide zal ongetwijfeld aanwezig zijn. Een witte Porsche Taycan Turbo S werd gespot in Oslo, Noorwegen. Waarschijnlijk ook om aan de pers getoond te worden. Morgen zullen er dus een aantal Porsche Taycan's vanuit Amsterdam vertrekken om te eindigen bij het Van Der Valk hotel in Mons, België. De route die ze zullen rijden zal de media van Amsterdam naar Rotterdam, Zeeland en vervolgens langs Middelburg naar België. Grote kans dat men over de Brouwersdam zal gaan.

De eerste modellen in de nieuwe range zijn de Taycan Turbo en de Taycan Turbo S. Zij zijn de auto's die de kar van Porsche E-Performance moeten gaan trekken en behoren tot de krachtigste modellen binnen de huidige productrange van Porsche. Later volgen ook minder krachtige uitvoeringen van de vierwielaangedreven Taycan, en dat zorgt dan waarschijnlijk ook automatisch voor meer range.

De Taycan Turbo S genereert in combinatie met Launch Control maximaal 761 pk aan overboost-vermogen en de Taycan Turbo maximaal 680 pk. De Taycan Turbo S accelereert in 2,8 seconden van 0-100 km/u, de Taycan Turbo voltooit die sprint in 3,2 seconden. Beide vierwielaangedreven modellen hebben een topsnelheid van 260 km/u. De actieradius (WLTP) voor de Taycan Turbo S bedraagt 412 kilometer en voor de Taycan Turbo 450 kilometer.


Porsche Taycan morgen al te spotten in Nederland!
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS hardstyler  -  23-09-2019 om 19:33

    Is al gespot in Nederland =)
    https://www.autogespot.nl/porsche-taycan-turbo/2019/09/22

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws