Porsche GT3 Touring is de perfecte zakenauto

Porsche GT3 Touring is de perfecte zakenauto Voorheen moest je kiezen of je een rasechte sportwagen wilde of een relatief ingetogen Porsche waar je mee voor kon komen rijden. Dat dilemma is uit de weg geholpen door Porsche, want zoals we in deze spot zien is de 991 GT3 Touring één van de meest geniale creaties van de afgelopen jaren.

Zeker als je hem in het zwart uitvoert zal alleen de spotter zien dat je eigenlijk iets rijdt wat in de kern hardcore is. De motor is dezelfde als in de GT3, alleen - en daar komt het opvallende - je kunt de Touring niet krijgen met de PDK. Bijzonder, want als 'Touring' variant verwacht je een relaxte automaat om ook echt lekker mee te touren. Het zal de eigenaar allemaal worst wezen, want hij geniet in een auto waar hij in het weekend mee kan knallen en doordeweeks ook rustig mee naar kantoor kan komen.

Porsche GT3 Touring is de perfecte zakenauto

Volgende Vorige

Meer artikelen:

Reacties op dit artikel

  1. user avatar
    swaco

    Knappe spot van een prachtige wagen. Maar deze creatie doet me nadenken, waarom hebben ze hem de GT3 MK2 toering genoemd? Volgens mij is het gewoon de 911 R MKII.

    12-02-2018 om 16:06
close