Porsche Gemballa Mirage GT crasht in New York na achtervolging

Porsche Gemballa Mirage GT crasht in New York na achtervolging

Van de ene crash gaan we naar de andere. Vandaag werd er namelijk een Porsche Gemballa Mirage GT gestolen en zette de politie een achtervolging in. Het spektakel eindige in het centrum van New York met behoorlijke schades aan verschillende auto's.

Waar eerdere bronnen melden dat de Porsche in kwestie gestolen was en dat de bestuurder tijdens de vlucht de controle verloor bleek dit achteraf niet waar te zijn. De persoon die de auto bestuurder was de eigenaar zelf.. Een Porsche Gemballa Mirage GT is geen auto die je de ruimte geeft om fouten te maken. Een luide V10 achter je die je hoort brullen en een handmatige versnellingsbak die er om bekend staat niet geheel makkelijk te bedienen te zijn. De bestuurder van de auto werd gearresteerd. Er zijn tot zover bekend geen gewonden gevallen.Porsche Gemballa Mirage GT crasht in New York na achtervolging Porsche Gemballa Mirage GT crasht in New York na achtervolging Porsche Gemballa Mirage GT crasht in New York na achtervolging

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS LucasH  -  07-04-2020 om 17:08

  Dit is wel heel erg zonde zeg. Ben overigens benieuwd hoe de gerelateerde spots hierbij tot stand komen. Alleen maar Porsche Design Edition Caymans haha, bijzonder.

 2. Profile pic
  BELGIUM DavinhoPhotography  -  07-04-2020 om 18:40

  Jullie spreken jezelf tegen met wat jullie op instagram publiceren. Daar schrijven jullie dat de auto juist niet gestolen was en dat de eigenaar er zelf in reed.

 3. Profile pic
  NETHERLANDS MosPos  -  07-04-2020 om 22:24

  @DavinhoPhotography gevalletje: "Speltip 6: spreid je winkansen"

 4. Profile pic
  NETHERLANDS jasper1  -  07-04-2020 om 22:46

  @DavinhoPhotography Je hebt gelijk, eerdere bronnen gaven aan dat het ging om een diefstal. Het artikel is aangepast, bedankt!

 5. Profile pic
  NETHERLANDS Boink  -  08-04-2020 om 09:19

  @MosPos Op het moment van schrijven was de info nog summier en moesten we het doen met een bron van foxnews waarin gemeld werd dat het om diefstal ging. Instagram werd ruim een uur later pas geplaatst.

 6. Profile pic
  Dustie  -  09-04-2020 om 00:37

  Hij is TWEE keer gecrasht!

  De loser reed onder invloed van drugs toen hij zijn Mirage GT af schreef. In een andere video is te zien dat hij na de eerste zware crash weer door reed, met zijn voet stevig op het gas. De achterkant van de auto was toen nog heel maar een paar honderd meter crashte hij weer en sloopte daarbij ook de achterkant van de auto. Ook daarna probeerde hij weer verder te rijden maar met drie afgebroken wielen ging dat niet meer.

  Het was een kwestie van tijd tot Ben Chen weer een zeldzame auto afschreef. Die idioot lijkt geen enkele realiteitszin te bezitten en gaat totaal onverantwoord met auto's om.

  Eerder reed hij al een handgeschakelde Murciélago SV in puin nadat hij bij Cars & Coffee was weggestuurd, sloopte de voorkant van zijn Mercedes CLK GTR op een afrit, reed een McLaren MP4-12C total loss tegen een gebouw tijdens Goldrush Rally, en volgens geruchten heeft hij zijn SLR Mansory Renevatio en Bugatti Veyron eveneens gecrasht, al zijn daar geen beelden van. Wat een idioot.

 7. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws