Porsche 992 Carrera ondergaat laatste tests

Porsche 992 Carrera ondergaat laatste tests

We schreven er vorige week al over. De Porsche 992 Carrera heeft op dit moment dusdanig weinig camouflage dat een onthulling dichtbij is. Daar kregen we gelijk in want Porsche kwam deze week met een persbericht over de laatste tests voor deze nieuwste generatie 911.

Begin 2019 verschijnt de achtste generatie van de iconische Porsche 911 op de Europese markt. Voorafgaand aan de onthulling van het nieuwe model doorlopen de prototypes nog één keer een uitgebreid testprogramma, wereldwijd en onder de zwaarste omstandigheden.

Voor de allerlaatste tests worden de proefmodellen van de nieuwe Porsche 911 aan temperatuurverschillen van 85 graden Celsius onderworpen. Ze beklimmen bergen van meer dan vier kilometer hoog en zoeken het spitsverkeer op in de drukste wereldsteden. Als ze dan tenslotte nog enkele nieuwe ronderecords hebben neergezet op de circuits waar ze worden getest, moet de betrouwbaarheid van elk onderdeel in orde zijn.

Grote kans dan ook dat we eind deze maand de auto gaan zien op de Los Angeles motorshow. Mocht de auto daar niet gepresenteerd worden dan zal het Detroit worden.

Porsche 992 Carrera ondergaat laatste tests

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws