Porsche 991 Speedster Heritage Package is razend populair

Porsche 991 Speedster Heritage Package is razend populair

Slechts 1948 exemplaren worden er van gemaakt. En net als dat het geval was bij de GT2 RS met het Weissach Package zijn de auto's zonder het Heritage Package een stuk exclusiever.

De 991 Speedster met Heritage Package is des te populairder. Veel kopers hebben waarschijnlijk gedacht dat een duurdere Speedster ook in de toekomst meer waard zal worden, mede omdat die gelimiteerd is. Persoonlijk denk ik dat de mensen met een "normale" 991 Speedster aan het langste eind gaan trekken. Deze auto wordt een stuk minder gespot. Desalniettemin blijft het een heerlijke verschijning die onderhuids een motor heeft liggen die ook in de komende 992 GT3 komt te liggen. Een motor die je dus tot hoog in de toeren door kan trekken!


Porsche 991 Speedster Heritage Package is razend populair
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS rutger superleggera  -  16-10-2019 om 15:01

  Het jammere van de speedster is dat hij een vernieuwde motorisering van de 4.0 liter boxermotor heeft met OPF filter. Geluid valt dus best tegen.... Bij de GT3RS is dit bij de MK II ook het geval Een duitse vriend heeft er 1 uit de eerste productierun dus daar ontbreekt het OPF filter nog net, dus hij is heel blij

 2. Profile pic
  NETHERLANDS Willem 407  -  16-10-2019 om 17:09

  Zo zeldzaam en nog vallen ze onder de ‘Nürburg-regel’...

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws