Poolse combo durft kleur te bekennen

  • Peter
  • 12-05-2023 09:00
  • 215
  • 0

Poolse combo durft kleur te bekennen

Een opvallend gekleurde verzameling supercars was woensdag te zien in Warschau. Van hybride-V8 tot natuurlijk geblazen V10 en van sjiek rood to pimpelpaars; menig voorbijganger bleef staan.

Naast een hoop kleuren zien we hier ook een hoop koolstofvezel. Behalve de Ferrari SF90 Stradale, die bovendien is uitgerust met het Assetto Fioriano pakket wat hem onder meer 40 kg lichter maakt, is geen enkele auto meer zoals die vanaf de fabriek geleverd wordt en dat maakt deze combo nog eens extra exclusief! Zowel de Huracán LP610-2 EVO RWD én de lichtbruine Lamborghini Urus zijn onder handen genomen door 1016 Industries. Ook de paarse Urus en de McLaren 720S Spider hebben een flinke beurt gehad. In dit geval bij Topcar Design, die er niet voor terugdeinsde om de bolides flink te laten opvallen. Dat is ook te merken, want naast spotter Baart zijn er nog veel meer mensen aandachtig foto's aan het maken!
De eigenaar van de paarse Urus vond het trouwens nog niet genoeg toen de auto vorig jaar 'slechts' een body kit mocht ontvangen, want sindsdien is de auto nog een keer opgeleukt met een paarse wrap en gele accenten. Of iedereen daar blij van zal worden laten we maar even in het midden, maar het maakt de auto in ieder geval nog wat dikker en daar zal de eigenaar geen problemen mee hebben. En ach, voorlopig lijkt niemand zich druk te maken om de kleur en verwondert men zich nog even over het bonte gezelschap aan exoten!

Poolse combo durft kleur te bekennen
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel