Oud maar goud: Mercedes-Benz C 55 AMG Combi

Oud maar goud: Mercedes-Benz C 55 AMG Combi

De C55 zien we sowieso al niet vaak op de site voorbij komen maar deze C55 Combi is weer een geval apart! 1 van de 595 geproduceerde auto’s spotten is al een opgave, maar om de auto zo casual in een parkeergarage bij het vliegveld te zien is natuurlijk helemaal zeldzaam.

Om de zeldzaamheid van dit Duitse apparaat nog even te benadrukken, van de Ferrari F40 zijn 1311 exemplaren geproduceerd, er zijn dus ruim 2x zoveel F40’s als er C55 combi’s zijn. Nou is het praktisch onmogelijk om langs een F40 te lopen zonder even om te kijken, de Mercedes daarentegen kan zichzelf heel klein maken, een niet kenner loopt hier zonder blikken of blozen langs. De productie van de C55 ging niet geheel volgens plan, de bedoeling was dat de opvolger van de C32 een V8 in het vooronder kreeg, puntje bij paaltje paste die motor gewoon niet in de auto. Wat doe je dan? Dan verleng je de auto gewoon even 8 CM zodat die wel past!

Kortom een ontzettend leuke spot op een plek waar je hem niet verwacht!

Oud maar goud: Mercedes-Benz C 55 AMG Combi

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS LucasH  -  22-02-2020 om 14:00

  Leuk dat deze de voorpagina heeft gehaald haha! Leuk verhaaltje over de auto, thanks crew!

 2. Profile pic
  NETHERLANDS MercedesFreak  -  24-02-2020 om 16:39

  Inderdaad heel gaaf dat dit model nog een plekje op de frontpage verdiend heeft! Dit blijft ook wel een geweldige sleeper!

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws