Opmerkelijk: op wintersport met je Ferrari FF

Opmerkelijk: op wintersport met je Ferrari FF

In de wintersportgebieden zie je qua exclusieve auto's vooral veel Audi RS'en rijden. Echter zie je in de buurt van het Oostenrijkse Kitzbühel nog wel meer exclusieve auto's rijden. Wat te denken van een Lamborghini Aventador LP700-4, een Mercedes-Benz SLR McLaren of een Porsche 997 GT2? Het rijdt allemaal rond in dit besneeuwde Alpenstadje. Spotter Ri-Kitz Spotter kwam er laatst een auto tegen die je ook niet zo snel verwacht in een wintersportgebied, een Ferrari FF.

De eigenaar van de vierpersoons-Ferrari reed met zijn FF vanaf München naar Kitzbühel, aan de foto's te zien is de auto door flink wat pekel gereden. Het is toch wel mooi dat er eigenaren zijn die met hun Italiaanse raspaarden gewoon de weg op gaan in de winter in plaats van het paardje alleen maar op stal te laten staan. Al zal het met 660 pk op de wielen nog wel eens best tricky kunnen zijn op de gladde wegen maar vierwielaandrijving scheelt wel iets. Volgens de spotter beschikt de eigenaar van deze FF over meer leuk speelgoed. Zo zou hij onder andere een Mercedes-Benz SLS AMG, een Bentley Continental Supersports en een Fiat Abarth 500 hebben. Genoeg leuks om een keuze voor een ritje in het weekend lastig te maken dus.

De Ferrari FF heeft een V12 in het vooronder die 660 pk produceert. Daarmee is het mogelijk om met vier personen in de auto in slechts 3,7 seconden naar de honderd kilometer per uur te sprinten. De topsnelheid die Ferrari opgeeft voor de FF is 335 kilometer per uur. Dat zijn cijfers waar je je niet voor hoeft te schamen.

Opmerkelijk: op wintersport met je Ferrari FF

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  BELGIUM Spykerforce  -  05-03-2012 om 12:41

  Niet verwonderlijk dat ze daar te vinden zijn. Heeft veel bagageruimte en 4wielaandrijving. Als die meuk maar geen motorschade krijgt zoals de eerste FF daar...

  Greetz :bier:

 2. Profile pic
  x360  -  05-03-2012 om 13:03

  Nice! Zag vorige week in Vorarlberg een Audi R8 bij de skilift geparkeerd, een paar dagen op rij :)

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws