Op pad met de Maserati GranTurismo MC Stradale in Israël

Op pad met de Maserati GranTurismo MC Stradale in Israël

Wanneer je Israël tegenkomt in het nieuws gaat dat meestal gepaard met conflict. De strijd met de Palestijnen duurt nog immer voort en er lijkt voorlopig geen uitzicht op een vreedzaam einde aan deze bloedige ruzie. Toch is het aldaar niet alleen maar kommer en kwel, zo bewijst spotter Evyatar met deze spot!

De Maserati GranTurismo blijft een prachtige auto. Voor mij geldt dat des te meer in de MC Stradale-trim, waarin de ongecompliceerde schoonheid van de eeuwige Maserati wordt aangevuld met een rauw randje. 'Eeuwige Maserati' ja, want de GranTurismo gaat al een poosje mee en het feit dat de auto onlangs een facelift heeft gekregen wijst erop dat de Italianen niet van plan zijn om op korte termijn een compleet nieuwe versie te onthullen.

Goed, hier wil ik eigenlijk niet al te lang stil bij staan, want de MC Stradale komt goed tot zijn recht in deze omgeving. De plaatjes ogen vredig, een gemoedstoestand die je door de berichtgeving niet zo snel associeert met Israël. Wanneer je de MC Stradale start is het echter gedaan met de rust. Uit de twee stortkokers in de achterbumper komt een gebrul van jewelste en je weet dat iedereen in de wijde omtrek deze witte schicht al van verre hoort aankomen. Ik hou van deze branieschopper. Hij is al lang niet meer de snelste en op technologisch gebied loopt hij inmiddels gewoon achter, maar de beleving maakt alles goed. Zelfs als je geen bewegend beeld en geluid van de auto in kwestie hebt.

Bedankt voor het positieve nieuws uit Israël, Evyatar!

Op pad met de Maserati GranTurismo MC Stradale in Israël

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws