Ook je horloges verdienen het beste van het beste

Ook je horloges verdienen het beste van het beste

Niet alleen je auto verdient het om droog en veilig te staan, ook je horloges dienen in een prachtige kast opgeborgen te kunnen worden. Zo kom je af en toe unieke dingen tegen op het internet waaronder deze unieke kast van BUBEN&ZORWEG. De kast is in samenwerking met Aston Martin gemaakt en draagt daarom de naam "Object of Time One-77".

Ondanks dat horloges en juwelen vele malen kleiner zijn dan auto's is er net zoveel schoonheid in te vinden. Soms wil je die schoonheid op een mooie manier opbergen en dat kan met deze Object of Time One-77. De One-77 van Aston Martin is natuurlijk het beste wat ze te bieden hadden en BUBEN&ZORWEG hebben op een geweldige manier deze unieke kast gecreëerd. Niet alleen je horloges kan je er in kwijt, ook sigaren en juwelen kunnen mooi opgeborgen worden. Een prachtige kast voor in de woonkamer. Niet alleen praktisch maar ook mooi om naar te kijken.


Ook je horloges verdienen het beste van het besteOok je horloges verdienen het beste van het besteOok je horloges verdienen het beste van het besteOok je horloges verdienen het beste van het besteOok je horloges verdienen het beste van het besteOok je horloges verdienen het beste van het beste

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws