Oei, wie heeft deze Ferrari 488 GTB verkracht?

Oei, wie heeft deze Ferrari 488 GTB verkracht?

Als Ferrari al boos wordt om een paar vrouwen en schoenen op hun auto dan vraag ik me serieus af wat ze hier van vinden. Iemand heeft een behoorlijke klap van de molen gehad toen hij dit ging tekenen.

De basis voor dit schepsel is een Ferrari 488 GTB of F8 Tributo en de bodykit zelf van 7X Design heet GTO Vision. We hadden eigenlijk gehoopt dat het bij een visie zou blijven want we worden het er snel over eens dat dit niet erg plezant is om te zien. De GTO Vision is een verwijzing naar verschillende modellen uit het verleden. Denk hierbij aan de 288 GTO met de louvres in de heupen, de FXX K voor de achtervleugel en de rest is eigenlijk een bijeengeraapt zootje. Daarnaast vraagt 7X Vision maar liefst € 1,8 miljoen euro voor de ombouw! Koekoek!

Oei, wie heeft deze Ferrari 488 GTB verkracht?
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS OJ  -  07-08-2019 om 16:41

  Verkracht? Van voren? Ja zeker, afschuwelijk. Van achter? Grandioos dik. GTO badge had achterwegen gelaten mogen worden.

 2. Profile pic
  Frank derksen  -  08-08-2019 om 12:20

  Nou als je dit lelijk vind, ben je geen ferrari lief hebber of beter gezegt geen auto liefhebber, aangezien de 488 en de 458 iconische auto's zijn neem ik aan dat de gene die deze bericht heeft geplaats daadwerkelijk nooit heeft begrepen waar zulke exotic autos voor zijn, en alles voorleest van een bladzijden, beetje slechte redactie om zo te benoemen

 3. Profile pic
  NETHERLANDS Lars_oh  -  09-08-2019 om 09:34

  Wat een verkrachte auto. De achterkant van een fxx k hoort niet bij een 488, niet eens een beetje. En dan kan je in die foto perfect zien, hoef je geen auto liefhebber voor te zijn. Jammer dat andere debielen(frank derksen) je meteen zeggen dat je geen auto liefhebber bent als je dit lelijk vind. Wat ik hier in zie is iemand die aandacht zogt en niet wist wat die moest doen, ja verwijzend naar de foto en de debiele posts van andere.

 4. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws