Novitec verfijnt de Lamborghini Aventador LP770-4 SVJ

Novitec verfijnt de Lamborghini Aventador LP770-4 SVJ

Hoe kan je iets dat extreem is nog extremer maken. Je zou denken dat de Aventador SVJ wel het maximale is maar Novitec verfijnt de agressieve looks nog iets meer.

De Aventador SVJ heeft natuurlijk af fabriek al de nodige spoilers en actieve aerodynamica. Toch is Novitec nog een stapje verder gegaan en heeft de auto in de windtunnel gezet. Op deze manier ontwikkelde ze nieuwe carbon fiber onderdelen die de efficiëntie van de aerodynamica nog meer heeft geoptimaliseerd. Aan de bumper aan de voorkant is een extra lip gemonteerd en ook de sleuven in de neus hebben een extra toevoeging gekregen. Door deze kleine lipjes is de lift tijdens hogere snelheden gereduceerd. Aan de zijkant zien we luchtinlaten die nog meer lucht naar de radiatoren sturen om de V12 optimaal te koelen.

Prachtig zijn ook de gesmede velgen die in samenwerking met Vossen zijn ontworpen. Niet alleen zijn ze een stuk lichter, ook qua looks mogen ze er zijn!




Novitec refines the Lamborghini Aventador SVJNovitec refines the Lamborghini Aventador SVJNovitec refines the Lamborghini Aventador SVJNovitec refines the Lamborghini Aventador SVJNovitec refines the Lamborghini Aventador SVJNovitec refines the Lamborghini Aventador SVJNovitec refines the Lamborghini Aventador SVJNovitec refines the Lamborghini Aventador SVJ

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spots



Gerelateerd nieuws