Novitec Rosso verfijnt de Ferrari F8 Tributo

  • Ruud
  • 18-01-2021 12:01
  • 112
  • 0

Novitec Rosso verfijnt de Ferrari F8 Tributo

Een sportauto zoals de Ferrari F8 Tributo nog sneller en exclusiever maken is het domein van Novitec. De Duitse tuner heeft nu producten voor de F8 Tributo ontwikkeld.

De 3.9 liter grote V8 met twee turbo's is een uitstekend startpunt voor de tuner. De Novitec Specialisten zijn met de motor aan de slag gegaan en hebben nog wat reservers van de motor weten uit te putten. Het resultaat mag er zijn met 802 pk en 898 Nm aan koppel. Standaard is de V8 goed voor 720 pk! In 2.6 seconden zit dit kanon nu op de 100 km/u en de topsnelheid tot over de 340 km/u!

Uiteraard hoort bij meer vermogen ook een betere uitstraling en een stoer klinkende uitlaat. De uitlaat wordt gemaakt in verschillende uitvoeringen. Denk daarbij aan lichtgewicht Inconel varianten waarbij er zelfs één is uitgerust met 999 goud. Dat ziet er niet alleen lekker uit, het geleid de warmte nog beter.

Daarnaast wordt de body natuurlijk gemaakt van carbon fiber. Het is niet alleen de eerste keurs in de Formule 1 maar ook voor de Duitse Ferrari veredelaar. Alle onderdelen die we op de foto's zien zijn optioneel beschikbaar. De onderdelen zorgen niet alleen voor stoerdere looks maar ook voor aerodynamische voordelen. Zo zorgt de voorspoiler voor minder lift op de vooras bij hogere snelheden en drukt het spoilertje op de achterkant de kont nog iets naar beneden.

Novitec Rosso refines the Ferrari F8 TributoNovitec Rosso refines the Ferrari F8 TributoNovitec Rosso refines the Ferrari F8 TributoNovitec Rosso refines the Ferrari F8 TributoNovitec Rosso refines the Ferrari F8 TributoNovitec Rosso refines the Ferrari F8 TributoNovitec Rosso refines the Ferrari F8 TributoNovitec Rosso refines the Ferrari F8 TributoNovitec Rosso refines the Ferrari F8 TributoNovitec Rosso refines the Ferrari F8 TributoNovitec Rosso refines the Ferrari F8 Tributo

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws

Stem nu voor de spot van de dag