Nog niet eerder kwam deze GT3 RS langs

Nog niet eerder kwam deze GT3 RS langs

Een ruim drieënhalf jaar oude Porsche GT3 RS op Nederlands kenteken die tot vandaag nog nooit was gespot. Dat is een hele prestatie.

We kijken naar één van de oudste Porsche 991 GT3 RS'en van Nederland. De 500 pk sterke Zuffenhauser maakt al sinds 29 september van het jaar 2015 de wegen onveilig maar is nog nooit door een van onze spotters vastgelegd. Iets wat in Nederland erg knap is. We hebben namelijk in elke uithoek van ons land wel één of meerdere actieve spotters gestationeerd. We hopen dan ook dat de eerste eigenaar de auto onbewust of moedwillig om de spotters heen heeft weten te rijden, want als hij enkel in een garage heeft gestaan dan heeft die eigenaar echt een van de betere rijdersauto's van de afgelopen jaren gemist.

De tweede en tevens huidige eigenaar kreeg de sleutels op 23 november jongstleden overhandigd en van deze persoon kunnen wij met zekerheid zeggen dat hij of zij er wél mee rijdt. In Amsterdam ter hoogte van de op dit moment maar wat populaire RAI kwam spotter autodebiel dan eindelijk deze GT3 RS tegen. De samenstelling is niet heel uniek maar ook niet lelijk. Wit met gele details staat deze generatie GT3 RS gewoon erg goed en het is dan ook om die reden dat je het regelmatig terug ziet. Een gave spot en mooi om te zien dat we nog altijd niet eerder gespotte auto's kunnen verwelkomen op de site.

Nog niet eerder kwam deze GT3 RS langs
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws