Nog een primeur: BMW M5 F90 Competition 2020

Nog een primeur: BMW M5 F90 Competition 2020

De primeurs blijven ons om de oren vliegen! Vorige maand kwam BMW met de nieuwe M5 Competition en die is nu al gespot in Polen!

Afgelopen maand kwam BMW met de Life Cycle Impulse van de M5 en M5 Competition. Die laatste is nu al gespot!

Net als die van de andere modellen van de BMW 5 Serie reikt de BMW nierengrille dieper in de voorbumper. De verchroomde omlijsting van de nierengrille bestaat nu uit één stuk, dat beide elementen van de grille omvat. De grille is voorzien van M-specifieke dubbele spijlen en het M - logo. De nieuwe voorbumper is krachtiger vormgegeven en omvat grotere luchtinlaten aan weerszijden. De gespierde achterbumper met grote diffusor is ook nieuw vormgegeven, net als de driedimensionale LED achterlichten waarvan de verfijnde lijnen een nieuw licht schijnen op de bekende L-vorm die BMW consequent toepast.

Motorisch is de M5 niet aangepast de welbekende V8 levert nog altijd 625 pk. Wel is het onderstel aangepast. De nieuwe BMW M5 Competition is voorzien van dezelfde schokdempers als de BMW M8 Gran Coupé en een opnieuw afgestemd onderstel. Daarmee rijdt hij nog beter en is de wegligging in het grensbereik verder verbeterd, maar biedt hij ook superieur comfort

Nog een primeur: BMW M5 F90 Competition 2020

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS LucasH  -  21-07-2020 om 09:02

    Link dan wel effe naar de keer dat de auto daadwerkelijk voor het eerst gespot werd zou ik zeggen. Dit is de tweede keer dat dit exemplaar op de site verschijnt.

  2. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws