Nieuwe snoepje: Lamborghini Huracán Super Trofeo Omologata

  • Ruud
  • 18-11-2020 16:30
  • 468
  • 1

Nieuwe snoepje: Lamborghini Huracán Super Trofeo Omologata

Lamborghini heeft ons weer een nieuw snoepje gegeven. Een nieuwe variant van de Huracán, dat wel, maar het is de Huracán Super Trofeo Omologata! Technologie van het circuit naar de weg gebracht.

Het begon allemaal met geruchten in maart. En nu is hij dus officieel. de Lamborghini Huracán Super Trofeo Omologata. Zoals de naam doet vermoeden is de basis de Squadra Corse's raceauto. Het is daarmee de directe opvolger van de Performante, zit boven de Huracán EVO en komt exclusief met achterwielaandrijving. Voor je zegt dat het een auto is met kleine aanpassingen helpen we je graag verder in de details. De Lamborghini is een circuit gerichte auto die straatlegaal is gemaakt. Hij weegt 43 kilo lichter doordat 75 procent van het bodywork vervangen is door carbon fiber. Daarnaast is de voorruit alleen al 20 procent lichter. De STO weegt slechts 1.339 kilo! Het vermogen van de V10 blijft met 630 pk hetzelfde. In ongeveer drie tellen zit dit beest op de 100 km/u en in negen seconden staat de 200 km/u op de teller. Topsnelheid? "Slechts" 310 km/u. Te danken aan de spoiler natuurlijk.

Zowel het interieur als exterieur zijn in elke kleur te krijgen die men maar kan dromen. Die natuurlijk door het Ad Personal programma. De auto zoals we hem hier zien is voorzien van een tweekleuren schema met Bleu Laufey en California Orange.

Nieuwe snoepje: Lamborghini Huracán Super Trofeo OmologataNieuwe snoepje: Lamborghini Huracán Super Trofeo OmologataNieuwe snoepje: Lamborghini Huracán Super Trofeo OmologataNieuwe snoepje: Lamborghini Huracán Super Trofeo OmologataNieuwe snoepje: Lamborghini Huracán Super Trofeo OmologataNieuwe snoepje: Lamborghini Huracán Super Trofeo OmologataNieuwe snoepje: Lamborghini Huracán Super Trofeo OmologataNieuwe snoepje: Lamborghini Huracán Super Trofeo Omologata

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws