Nieuwe gentleman racer van Audi is een plaatje

Nieuwe gentleman racer van Audi is een plaatje

Binnenkort trekt Audi de stekker uit de R8. Dat had verscheidene gevolgen. Wat bijvoorbeeld met de raceauto's die momenteel vele overwinningen wegkapen in diverse GT3-kampioenschappen? Gelukkig voor de racefanaten onder ons lijkt Audi die sportieve ambities in de racerij nog niet beu te zijn. Vandaag stuurden ze immers foto's de wereld in van de nieuwe Audi R8 LMS GT2, welke in het nieuwe SRO-kampioenschap zal aantreden.

Deze nieuwe GT2 moet dus onderscheiden worden van de GT3. De GT3 is een rasechte racewagen met weinig tot geen hulpmiddelen, extreme aero, een racekoppeling/versnellingsbak en is gericht op professionele piloten.

Deze GT2 langs de andere kant is meer gericht op de ervaren gentleman drivers of voor rijkaards die een leuke circuitkar zoeken. Aan vermogen geen gebrek, want de V10 braakt 640 pk uit. De prijs bedraagt €338.000 voor de geïnteresseerden onder ons.

Nieuwe gentleman racer van Audi is een plaatjeNieuwe gentleman racer van Audi is een plaatjeNieuwe gentleman racer van Audi is een plaatje

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws