Nieuwe BMW 5-serie duikt op in Nederland

  • Emil
  • 03-09-2009 18:06
  • 13204
  • 17

Nieuwe BMW 5-serie duikt op in Nederland

Het zal niet lang meer duren voordat het nieuwe gezicht van de BMW 5-serie zichtbaar wordt. Dit is het model wat in haar gamma ook een BMW M5 zal hebben. Eergisteren waren Jori en Maurice er op tijd bij om spyfoto's te nemen van de opvolger van de huidige 5-serie.

Deze groep Duitsers uit München stonden bij een Chinees restaurant in Oostvoorne. De groep bestond uit drie nieuwe 750’s vol met computerapparatuur, een 123d en twee gecamoufleerde BMW automobielen. Hier werd duidelijk een nieuw model getest! Snel werden de eerste foto’s geschoten maar daar waren de heren van BMW duidelijk niet blij mee. De karavaan vertrok direct.

Wat gezegd kan worden over de nieuwe 5-serie is dat hij diverse gelijkenissen zal hebben met de grotere 7-serie. De grote nieren zullen het nieuwe front van iedere BMW gaan worden over enkele jaren. Langzamerhand is te zien dat deze nieuwe vormen worden doorgevoerd richting alle modellen.

Motorisch zal het aanbod van de 5-serie enorm uitgebreid zijn. Reken op een motorengamma van de 520i tot de V8 of V10 aangedreven M5. Volgend jaar komt het nieuwe model op de markt. Wellicht staat hij op de beurs van Genève in maart.

Reacties op dit artikel