Nieuwe Bentley Bentayga schittert nu al aan Franse Riviera

Nieuwe Bentley Bentayga schittert nu al aan Franse Riviera

Nog geen paar weken oud en deze baas is al met zijn gloednieuwe Bentley Bentayga V8 First Edition op vakantie in Zuid-Frankrijk!

Eind juni kwam Bentley met de vernieuwde en hipper gemaakte Bentayga. Vooralsnog alleen met een V8 maar met 550 pk en 770 Nm is dat zeker niet behelpen. Je vlamt namelijk nog altijd maximaal 290 km/u terwijl je in 4.5 seconden op de 100 km/u zit. De lampen zijn meteen herkenbaar als Bentley en kennen dezelfde lijnen als de Continental GT en het nieuwe vlaggenschip, de Flying Spur. Het meest belangrijke aan de nieuwe Bentayga is zijn voorkomen. Zoals gezegd vormt hij nu met de Continental GT en Flying Spur een nieuwe familie. Elk paneel aan de voorkant van de Bentayga is opnieuw ontworpen om hem een frissere look te geven. Zo aan de Franse Riviera staat deze First Edition prachtig te schitteren en daar zullen er komende weken nog een hoop bijkomen vermoeden we.

Nieuwe Bentley Bentayga schittert nu al aan Franse Riviera

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS Gerben1993  -  22-07-2020 om 20:25

    Leuk dat jullie er een artikel aan wijden, was een aangename verrassing deze tegen te komen! Link naar spot lijkt niet te werken?

  2. Dit is niet ok