Nederlandse Aventador houdt zich goed verborgen

Nederlandse Aventador houdt zich goed verborgen

Veel geld in de knip hebben en dit aan de wereld willen tonen staat vrijwel altijd gelijk aan de acquisitie van een Lamborghini Aventador. Met de V12 de straat op betekent een hoop mobiele telefoontjes uit de broekzak, camera’s uit de tassen, en veel spots op Autogespot. Er blijken echter uitzonderingen op die regel.

Zo hebben wij in Nederland deze duistere Aventador rondrijden. Niet alleen zijn kleurstelling is duister, ook zijn historie is erg anoniem. Waar we van vrijwel alle Nederlandse Aventadors vele tientallen spots boven water kunnen halen blijft het bij deze cabriolet steken op slechts twee spots in de afgelopen drie jaar van registratie. De eerste keer dat hij werd gespot was dat in Werkendam. Hier werd hij in de septemberse morgenstond van 2017, een jaar na registratie dus, voor het eerst gespot. Hierna was het weer een jaartje of twee stil rond de meer dan vier ton kostende Italiaan. Het was pas gisteren toen de wagen voor de tweede keer gespot werd in zo’n drie jaar tijd. Op het vaste stekkie van hardstyler langs de rijksweg bij Eemnes passeerde de Lambo aan zijn camera. Voorlopig dus nog geen P.C. Hooftstraat of ander spot-hotspot voor dit exemplaar.

KG-591-N (het gespotte exemplaar) is overigens niet de minst gespotte Aventador van ons landje. Van de 48 Aventadors die ons land heeft gekend zijn er een vijftal nog niet ten prooi gevallen aan de camera’s van Autogespot. Allereerst wachten wij nog op een groene LP700 Coupé met kenteken NZ-004-X. Dit kenteken werd in 2017 al toebedeeld aan deze auto, maar pas begin dit jaar werd de auto ook daadwerkelijk geregistreerd. Niet geheel vreemd dat die nog niet gespot is. Ook ZJ-688-G, een gele LP700 Roadster werd dit jaar pas geïmporteerd en is dus logischerwijs nog niet gespot. Zelfde geldt voor de twee SVJ’s met kentekens ZG-919-P en ZH-286-H. Al zijn die twee al wel gesignaleerd tijdens onder andere de Streetgasm 2000 tour van dit jaar. Dan rest ons nog een niet gespotte Nederlandse Aventador, en dat betreft een al bijna 2,5 jaar in Nederland verblijvende LP700 Roadster met kenteken NT-381-B. Dit prachtige zilvergrijze exemplaar is voorlopig pas tijdens een tweetal evenementen opgedoken en is daarbuiten nog nooit vastgelegd.

De Aventador klinkt na bovenstaande alinea als een soort auto waar niemand ooit kilometers in maakt, maar vergeet niet dat er naast die vijf exemplaren al 43 wél zijn gespot. Dit staat dus gelijk aan op een haar na 90% van de Nederlandse Aventador populatie. Opvallen lukt dus zelfs jaren na de introductie nog wel met deze auto.

Nederlandse Aventador houdt zich goed verborgen
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws