Nederland krijgt eindelijk een SRT Viper!

Nederland krijgt eindelijk een SRT Viper!

De auto is al sinds 2012 op de markt maar tot voor kort kon men in Nederland nog geen SRT Viper spotten. In België kon al langer een exemplaar gespot worden. Jaimey de Roos spotte deze SRT Viper onlangs bij het RDW keuringsstation in Nieuwegein.

Deze Viper werd geïmporteerd van uit Washington, Verenigde Staten. Het verbaast ons dat dit pas het eerste exemplaar is dat naar Nederland is gehaald. Waarschijnlijk heeft niemand nog de stap durven te nemen om een flinke bak aan belasting te betalen om deze auto te mogen rijden. De 8.4 liter grote V10 heeft namelijk 292 gram CO2 uitstoot per kilometer wat er voor zorgt dat er nog zo'n 48.000 euro aan bpm over de aanschafprijs komt. We hopen natuurlijk deze auto vaak op de weg te zien. Vooralsnog is het één van de uniekste moderne auto's op het Nederlandse wegennet.


Nederland krijgt eindelijk een SRT Viper!Nederland krijgt eindelijk een SRT Viper!Nederland krijgt eindelijk een SRT Viper!Nederland krijgt eindelijk een SRT Viper!Nederland krijgt eindelijk een SRT Viper!Nederland krijgt eindelijk een SRT Viper!Nederland krijgt eindelijk een SRT Viper!Nederland krijgt eindelijk een SRT Viper!Nederland krijgt eindelijk een SRT Viper!Nederland krijgt eindelijk een SRT Viper!Nederland krijgt eindelijk een SRT Viper!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS theviperhunter  -  18-03-2015 om 09:40

  yea, hoop er eindelijk nu eentje te zien. lijkt me fantastisch om die een keer tegen te komen op de snelweg.

 2. Profile pic
  NETHERLANDS Jasper.CarSpots  -  18-03-2015 om 09:53

  lekker bezig jaimey

 3. Profile pic
  NETHERLANDS Bmw127  -  18-03-2015 om 10:21

  Vond het ook een hele dikke wagen! Ook nog even in mogen zitten en van binnen is ie ook heel erg dik!

 4. Profile pic
  NETHERLANDS Jurick  -  18-03-2015 om 14:16

  Gaaf! Kan niet wachten om hem tegen te komen en te spotten! Gruwelijk vet ding!

 5. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws