Nachtelijke fotoshoot met Porsche GT3

  • Thom
  • 28-02-2023 08:30
  • 197
  • 0

Nachtelijke fotoshoot met Porsche GT3

Aangezien Porsche vertraging heeft met het leveren van de GT3RS pakken we voor nu nog maar een non-RS GT3 erbij. Twee spotters wisten een spontane fotoshoot te regelen met een heerlijk exemplaar. Het enige nadeel? Het was helaas al diep in de avond en dat zorgt natuurlijk voor een uitdaging op fotogebied!

LucasH werd getipt dat er een erg fijne Porsche 911 GT3 vlakbij zijn huis in Zeist stond. Uiteraard ging hij erop af, ondanks dat het zonnetje al onder was. Gelukkig was Lucas goed voorbereid en pakte zijn statief mee om de verse 911 te platen. Hij vond het circuitmonster op de Slotlaan en begon een serie foto's te schieten.

Op een gegeven moment kwam de eigenaar poolshoogte nemen, en nodigde Lucas uit om op avontuur te gaan in de nacht. Een kort belletje met collega spotter JeffreydeRuiter zorgde voor voldoende locaties om de 911 uitgebreid op de foto te zetten. Jeffrey schoof zelf ook even aan om een eigen serie foto's te maken van de groengelakte Porsche met bronzen velgen. Een leuke avond voor beide spotters en zeker ook voor de eigenaar die nu een leuke fotoreeks van zijn nieuwe bolide heeft!

Nachtelijke fotoshoot met Porsche GT3Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Nachtelijke fotoshoot met Porsche GT3Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel