Na vijf jaar genieten we nogmaals van dit kunstwerk: Pagani Zonda HP Barchetta

  • Ruud
  • 28-11-2023 09:04
  • 163
  • 0

Na vijf jaar genieten we nogmaals van dit kunstwerk: Pagani Zonda HP Barchetta

Een ingewikkelde zoektocht naar eenvoudige ideeën, gedreven door extreem design, uniek maatwerk en geavanceerde technologie: de Pagani Zonda HP Barchetta. Zo beschrijft Pagani zelf de Zonda HP Barchetta.

Vijftien miljoen euro mag er neergeteld worden voor deze one-off. Dat was tenminste in 2018 toen Horacio deze auto onthulde. Slechts drie exemplaren zijn er gemaakt en dus schoof Pagani dertig miljoen euro in het zakje. De derde Zonda HP Barchetta is in het bezit van Horacio Pagani zelf. Nu, vijf jaar later zal die auto nog wel meer waard zijn geworden. Het is echter de vraag of de Argentijnse auto designer de auto ooit zal verkopen of zijn familie dat later zal doen als de ontwerper overleden is. Vaak worden kunstwerken nog duurder als de kunstenaar overleden is. Horacio kunnen we wel onder een kunstenaar scharen want de auto's die hij ontwerpt blijven bijzondere stukken. De HP Barchetta is er net zo één!

Na vijf jaar genieten we nogmaals van dit kunstwerk: Pagani Zonda HP BarchettaKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag