Na twee jaar weer terug: RUF CTR-3

Na twee jaar weer terug: RUF CTR-3

Deze RUF CTR-3 heeft al een aardige historie op Autogespot. Sinds 2012 is hij meermaals gespot en afgelopen twee jaar was het even stil. Nu is deze supercar gelukkig weer gespot en is hij nog altijd in handen van dezelfde eigenaar.

De laatste keer dat we hem zagen was hij in Parijs te bewonderen. Vervolgens was het een dikke twee jaar stil en werd hij in Zürich gespot. Na al die tijd vallen kleine details nog steeds op die we niet eerder zagen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de achteruitrijd camera die omhoog geklapt staat. Normaliter zit deze in de body om de luchtstroom niet te verstoren. Verkijk je namelijk niet op de prestaties van dit beest die eigenlijk gewoon een hypercar was in de tijd dat hij werd geïntroduceerd en gemaakt. RUF kietelde het blok naar een dikke 700 pk met 890 Nm aan koppel en daardoor lag een topsnelheid van 375 km/u in het verschiet. 0-100 km/u werd in drie tellen voltooid overigens.


Na twee jaar weer terug: RUF CTR-3

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS BmwRon  -  16-02-2020 om 19:06

    Wel toeval dat hij na een tijdje niet gespot te zijn geweest in 2017 precies dezelfde auto's om hem heen had staan. Niks 'weer gespot'......

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws