Mug versus olifant: Fiat 500 versus BMW X6 M!

  • Gerjon
  • 04-07-2013 11:42
  • 2408
  • 2

Mug versus olifant: Fiat 500 versus BMW X6 M!

Toen de BMW X6 een paar jaar terug werd geïntroduceerd, was er weinig onenigheid in de media over het uiterlijk van deze wagen. Vrijwel iedereen was het er over eens dat de auto er niet uitzag. Toch is de BMW X6 een redelijk verkopende auto geworden; ze zijn vrijwel dagelijks zichtbaar op straat. Een opvallende auto is de BMW X6 zeker, maar voor sommige mensen is dat niet genoeg.

De BMW X6 is een auto die veel mensen als een typische 'foute auto' zien. Hij is enorm groot maar toch niet praktisch, niet mooi maar wel bruut. De M-versie is nog bijzonder vervuilend ook. Toch weerhield dat de eigenaar van de gespotte X6 M er niet van een X6 te kopen. Hij besloot hem zelfs nog naar zijn eigen smaak aan te passen: hij voegde een een carbon motorkap met extra luchtsleuven toe en liet velgen monteren in matzwart. Of het geslaagd is? Jullie mogen het zeggen. Wat nog extra opvalt bij de spot is het formaat van de auto. Zeker naast één van de kleinste auto's ooit, de Fiat 500 uit de jaren '60, ziet de auto er enorm uit. Hij ziet er als een monster uit dat in staat is de Fiat 500 als ontbijt te nemen, zoals iemand in de reacties terecht opmerkt.

Tot slot rijst er bij ons nog één vraag: op zowel de voor- als achterkant is een stickertje aanwezig met de tekst 'XRM74'. Ons is niet bekend wat dit betekent. Wie weet het?

Mug versus olifant: Fiat 500 versus BMW X6 M!

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws