Mijlpaal wordt gevierd met beest van een M2

  • Andele
  • 03-02-2024 18:00
  • 250
  • 4

Mijlpaal wordt gevierd met beest van een M2

Je vind hem mooi of je vind hem niet mooi: Hét verhaal van de M2 G87. BMW ging voor iets nieuws en het valt niet bij iedereen even goed in de smaak. Ik vind hem prachtig en GP Products blijkbaar ook. Misschien overtuigen ze je met deze heerlijk getunede M2 GT G87 van de pracht in het design van deze M2!

GP Products start een project met een normale BMW M2 Coupé G87 met 460 pk en een prijs van €135.000. Maar wat kun je nou van zo'n 'saaie' M2 maken? Als je nog eens €129.000 hebt liggen kun je bijna nóg een M2 kopen, maar je kunt natuurlijk ook je M2 gaan tunen. Zie hier twee BMW M2 Coupé G87's in één: De BMW M2 Coupé GT G87 Alpha-N Performance! Over een periode van een paar maanden wordt de hele auto helemaal overhoop gehaald en ontstaat er een beest, dit alles is te zien op het YouTube kanaal van GP Products. We zien de prachtige kleur British Racing Green en velgen van HRE Performance die perfect passen bij het geheel van deze auto. Onder de motorkap is er ook gesleuteld, volgens spotter gertjeR die zijn mijlpaal van 1500 sterspots vierde met deze spot, (gefeliciteerd), genereert de motor nu 800 pk's!

Deze creatie was ook te zien op de Essen motorshow van dit jaar, dus misschien ben je hem wel tegen gekomen! Ik heb hem daar in ieder geval wel gezien en in het echt komt de perfectie van deze M2 nóg beter tot zijn recht. Wat mij betreft heeft Absolute motors hier een absoluut prachtig bommetje neergezet, wat vind jij?
Mijlpaal wordt gevierd met beest van een M2
Mijlpaal wordt gevierd met beest van een M2Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel