Mercedes-rijder heeft subtiele humor

  • Joep
  • 04-06-2023 22:55
  • 188
  • 1

Mercedes-rijder heeft subtiele humor

Axel spotte een witte Mercedes-AMG S63 uit Duitsland in IJlst. Lekker spotje natuurlijk, maar niet de meest bijzondere. Tot hij dichterbij kwam en wat detailfoto’s wilde maken…..

De Mercedes-AMG S63 is een populaire zakensedan die naast heel comfortabel ook sportief kan zijn. Dit witte exemplaar is afkomstig uit Duitsland en werd bijna twee jaar geleden voor het laatst gespot. Het is alleen niet zomaar een S63, want hij is subtiel anders dan gewone exemplaren. De drie in S63 is vervangen door een negen. Maar ook weer niet. Hoe zit dat?

Mercedes gebruikt cijfers in zijn typebenamingen, maar niet het cijfer negen. Cijfers als een, twee, drie, vier, vijf en zes zien we geregeld voorbijkomen. De acht zien we heel af en toe ook, vooral op de nieuwste Maybach-modellen als de S680 en EQS680 SUV. Maar een negen bestaat dus niet. Een negen is niet heel moeilijk om te creëren als de zes veelvuldig in omloop is. Dus wat heeft deze eigenaar nou gedaan? De drie is weggehaald en vervangen door een tweede zes, maar dan ondersteboven!

Wat de betekenis van deze Mercedes-AMG S69 verder inhoudt weten we verder echt niet hoor…


Mercedes-rijder heeft subtiele humorKlik op de foto voor meer foto’s van deze spot!

Reacties op dit artikel